Pijačni barometar


 

Pijaca „U Lancima“, Sombor 

5. jul 2017.

POVRĆE

din/kg

VOĆE

din/kg
Boranija

 

Jabuke  60
Beli luk 25-45 kom Banane 150
Celer  60-90 kom Kruške  120
Crni luk 60 Limun  200
Cvekla   Narandže 120
Karfiol 100-110 Suvo grožđe  
Spanać  120 Suve smokve 350-400
Krompir 60 Suve šljive 400-450
Krastavac 120 Orasi bez ljuske 1000
Kornišoni   Grožđe  
Kupus 100 Mandarine 140
Ljuta paprika 20 komad Ananas 250
Mlevena paprika 650-750 Kestenje  
Bukovače 300  Nar  
Paprika babura  50-80 Kivi

 

Paradajz 130 Grejpfrut 130
Pasulj 380 Jagode   150-300
Patlidžan 300 Nektarine   
Salata   Šljive  
Šampinjoni 200   Višnje  
Šargarepa 70-80  Lubenice  
Tikvica 120 Dinje   
Peršun   Kajsije   
Prokelj   Dunje   
Praziluk   Trešnje  
Bundeva   Sušena aronija   
Rotkvice  60 veza Sušena brusnica   
Blitva  40 veza Lešnik  900
Brokoli 230 Breskve   
Mladi krompir  50 Maline   
Grašak   Bademi  1000-1200
Ren    Med  650
 Mak 550 Avokado   

 

 „Mlečna pijaca“, Sombor

5. jul 2017.

 

MLEČNI PROIZVODI

din/kg

MESO 

din/kg
Mleko 80 Jaja   12 kom
Sitni sir  320-350 Piletina 450
Kajmak   420 Pileće grudi sa kostima 450-500
Podliveni sir  350  Pileće grudi bez kostiju  500-550
Somborski sir   650 Pileća krilca   300
Trapist  550  Pileći batak  380-400
Dimljeni trapist   500-600 Pileća leđa  150 
Trapist sa dodacima   600-800 Pileća džigerica   420
    Pileći želudac  400
     Pileće nogice 150
    Zečetina   500