Pijačni barometar


 

Pijaca „U Lancima“, Sombor 

5. jul 2017.

POVRĆE

din/kg

VOĆE

din/kg
Boranija

100

Jabuke  50 
Beli luk 400-500 Banane 160-180
Celer  60-90 kom Kruške  120
Crni luk  50 Limun  200
Cvekla  70-80 Narandže 160
Karfiol 100 Suvo grožđe  
Spanać  150 Suve smokve 400
Krompir 35 Suve šljive 400
Krastavac  45 Orasi bez ljuske 1100
Kornišoni   Grožđe  
Kupus 50 Mandarine 160
Ljuta paprika 20 komad Ananas  
Mlevena paprika 500  Kestenje  
Bukovače 300  Nar  
Paprika babura  50-80 Kivi

 

Paradajz 80-100 Grejpfrut  
Pasulj 250 Jagode   
Patlidžan 140 Nektarine   
Salata   Šljive  
Šampinjoni    Višnje  
Šargarepa 20-30  Lubenice  20-30
Tikvica  80 Dinje   20-30
Peršun   Kajsije   70
Prokelj   Dunje   
Praziluk   Trešnje 200
Bundeva   Sušena aronija   
Rotkvice   Sušena brusnica   
Blitva   Lešnik  800
Brokoli   Breskve  80
Mladi krompir  50 Maline   200
Grašak  90 Bademi  800 
Ren    Med  1000
 Mak   Avokado   

 

 „Mlečna pijaca“, Sombor

5. jul 2017.

 

MLEČNI PROIZVODI

din/kg

MESO 

din/kg
Mleko 80 Jaja   12 kom
Sitni sir  320-350 Piletina 450
Kajmak   420 Pileće grudi sa kostima 450-500
Podliveni sir  350  Pileće grudi bez kostiju  500-550
Somborski sir   650 Pileća krilca   300
Trapist  550  Pileći batak  380-400
Dimljeni trapist   500-600 Pileća leđa  150 
Trapist sa dodacima   600-800 Pileća džigerica   400
    Pileći želudac  360-380
     Pileće nogice 120-130
    Zečetina   450