AktuelnostiAKCIJA KOMUNALNOG UREĐENJA NASELJENOG MESTA KLJAJIĆEVO

 

JKP “Prostor” Sombor nastavlja sa akcijom uređenja naseljenih mesta, te se ekipa trimeraša, danas, nalazi na teritoriji MZ Kljajićevo. Ekipa trimeraša vrši poslove na košenju javnih zelenih pvršina, a po spisku dostavljenom od strane nadležnih iz ove mesne zajenice, a na kom spisku su se našle brojne površine, kao što su površine na lokacijama ispred starih i napuštenih kuća, površine oko sportskih terena, površine u parkovima, površine na kojima su postavljena dečija igrališta, površine uz putni pojas, kao i površine uz glavne raskrsnice i mnoge druge.

Pored radnika JKP “Prostor” Sombor, u zajedničkoj akciji komunalnog uređenja naseljenog mesta, nalaze se i radnici JKP “Zelenilo” Sombor, koji vrše zamenu sijalica na banderama ulične rasvete.

Prema nalogu Upravljača puta JKP “Prostor” Sombor, kompanija “Jugokop-Podrinje” doo, takođe u MZ Kljajićevu, vrši radove na sanaciji udarnih rupa na kolovozu, specijalnim kamionom namenjenim samo za tu vrstu radova.

Kako je MZ Kljajićevo jedna od većih mesnih zajednica, te ove obimne poslove nismo u mogućnosti izvesti u jednom danu, radove, punom snagom, nastavljamo već u ponedeljak.